Filozófiánk

Ride – mint motorozás, Right – mint jól, helyesen.

Célunk hiteles és érthető módon hasznos információkat elérhetővé tenni a motoros társadalomnak. 

Motiváció: Sajnos a motoros közösségben egyre több a hibás, félrevezető, pontatlan információ. Sok esetben tapasztaltuk, hogy olyan tanácsok, útmutatások kerülnek a internetre amik komoly veszélyt is jelenthetnek a motorosra, motorja állapotára. Öreg rókák mondják, hogy hígul a közösség! Hát igen de ez annak is köszönhető hogy a tudás nem adódik át. Sokan félve ülnek motorra, sokan azért nem mert félnek tőle. Igyekszünk a már berögzült sztereotípiákat eloszlatni, megszerettetni a fiatalabb generációkkal is a motorozás szépségét.

Nem akarunk senkit sem megítélni, senki tudását becsmérelni, nem is állítjuk, hogy jobban tudunk dolgokat mint mások. Csupán a tapasztalatainkat osztanánk meg. Mert ugye senki sem született úgy hogy tudja, és bármennyit is motoroztál eddig, holnap jöhet egy olyan szituáció amit nem jól reagálsz le. Célunk egy elméleti, és gyakorlati tapasztalatokon alapuló motoros közösség létrehozása, hogy minél többen mondhassuk, és mutathassuk meg gyermekeinknek, és unokáinknak miért is szeretjük a motorozást.

A RideRight célja, hogy biztosítsa a tudáshoz való hozzáférést, motorosoknak lehetőséget a fejlődésre, a biztonság növelése a mindennapok közlekedésében. Reméljük minél szélesebb körben megismernek minket és reményeink szerint annál többen érnek haza épségben.

Tevékenységünk

Szervezünk túrákat amik amellett, hogy megadják a táj, az út felfedezésének szépségét, lehetőséged adnak, hogy átadjunk vezetéstechnikai tudást és tippeket túrázásról, amiket a sok év alatt szedtünk össze.
Tartunk tréningeket is amik tananyaga több iskola tudásán alapul. Így a tréningek tartalmaznak lassú menetes bójás, és dinamikus kanyar tréning elemeket. Vannak visszatérő csoportjaink akinek egyedi tréningeket állítunk össze. A célunk az, hogy érthető módon, használható tudást adjunk a motorosok kezébe, elméleti, és gyakorlati síkon.

Maga az oldal nem csak vezetéstechnikai, hanem szerelés technikai, ruházat vásárlási tanácsokkal is szolgál. Ezen kívül, igyekszünk minél több motorkerékpárt bemutatni a nagyközönségnek, természetesen elfogultság nélkül, hisz akkor maradhatunk hitelesek, ha tartjuk magunkat ahhoz a mottóhoz, hogy azt adjuk át az embereknek amit magunk is a mindennapokban csinálunk. 

Tévedni emberi dolog, nyitottak vagyunk ha valaki rámutat a hibákra és építő jellegű kritikával fordul felénk, sőt hálásak vagyunk érte.

Nem tartozunk semmilyen politikai, vallási szervezethez sem.
Nem kapunk adományokat, adókedvezményt, külföldi/belföldi támogatást.

Piszkos anyagiak

Nincs az oldalon reklámcsík, videóinkban sincs reklám mivel szerintünk egyrészt zavaró, másrészt az oldal tartalma a fontos! Ne a reklámért kattintson valaki ide, hanem a tartalomért.

Oldal üzemeltetését, cikkeinket, tesztjeinket, tréningeinket, túráinkat nem azért szervezzük, hogy meggazdagodjunk. Célunk, hogy megosszuk veletek azt a tudást, tapasztalatot, amit magunk is használunk a motorozás témakörében, és élményeket adjunk nektek. Ne érts félre, nem vagyunk karitatív szervezet, költségeinket fedezni kell, mint például pályabérlet, benzin, szállás, adókat kell fizetnünk.

Az oldal

Az oldalon a kommenteket moderáljuk, mert jogilag mi vagyunk az ott megjelenő dolgokért felelősek, viszont minden kommentet, ami nem tartozik a SPAM, politikai, vallási, faji, gyűlöletkeltés, stb. kategóriába kiteszünk, azaz azt is ha az, az a vélemény , hogy nem tetszik amit csinálunk.

Termék tesztek

Nagyon szívesen tesztelünk motoros termékeket, motorokat, viszont ezeket az elveket követjük:

  • A terméket biztosító kereskedő nem szólhat bele a megjelent tartalomba, a mi őszinte és objektív véleményünk jelenik meg a tesztben akár az pozitív vagy negatív fényt vet a termékre.
  • Terméket csak úgy veszünk át tesztelésre, ha megfelelő idő áll rendelkezésre, hogy azt megismerjük, használjuk.

Ha valaki szeretné, hogy bemutassuk a munkáját, vagy az általa forgalmazott termékeket keressen meg minket az info@rideright.hu címen.

Reméljük sikerült csapatunk gondolkodásába, motivációnkba, elveinkbe betekintést adni, és az itt leírtak segítenek megérteni és értékelni munkánkat.

Motoros üdvözlettel:
Zoli, Dani, Csaba, Patrik

Ha elírást találtál, kérünk jelezd felénk. Csak annyit kell tenned, hogy kijelölöd a szövegrészletet és lenyomod a Ctrl+Enter billentyűket.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.