Gerilla Tréningek

Az ötlet onnan jött, hogy van aki elmegy tréningre és utána soha nem gyakorol, pedig egy alkalom alatt nem tudod magadévá tenni az új dolgokat. Másrészt sokan soha nem voltak még tréningen, így nem is tudják mit nem tudnak. Harmadrészt az emberek szívesebben űznek bármilyen tevékenységet csoportosan. Kevesekben van meg az indíttatás, hogy egyedül elmenjenek gyakorolni egy parkolóba, vagy egy versenypályára.

Gerilla tréningek lényege, hogy munka után, esetleg kora délután hétköznap keresünk egy parkolót, ahol elférünk és pár órát gyakorlunk.
Mi biztosítunk bóját, feladatokat és segítünk azokat megoldani.

Ezen tréningek teljesen ingyenesek. Arra szolgálnak, hogy felébresszék benned a tudásvágyat, gyakorold azt amit már megtanultál. Éppen ezért felhívjuk figyelmed, hogy egy pár órás gyakorlás nem ér fel az egész napos tréninggel. Hely adottsága, létszám is variálja mit tudunk épp kihozni az alkalomból, nem úgy mint az egész napos tréningen.

A mikor és hol mindig fent lesz a honlapunkon és egyéb más csatornáinkon, iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess minket a Facebookon.

Ha elírást találtál, kérünk jelezd felénk. Csak annyit kell tenned, hogy kijelölöd a szövegrészletet és lenyomod a Ctrl+Enter billentyűket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük