Vasra Magyar II. 2020

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 04/04/2020
All Day


A 2019-es nagy sikerű első alkalom után, 2020-ban ismét életre hívjuk idénnyitó találkozónkat! Amit rögtön össze is kötünk egy kis gurulással. Terveink szerint minden évben az ország más-más pontján indítjuk a szezont veletek, hogy élvezhessétek a tavaszi meleget, és a csapatban motorozást.

Kis ízelítő tavalyról:

A második találkozó helyszínéül a Bakonyt és Veszprém megyét vesszük célba.

2020 április 4.-én  várunk titeket ezen a helyen.

Az útvonal a következő. Indulás Ajka irányába a 8-as úton, majd Városlődnél nyomunk egy jobbost, és felkaptatunk a Bakonyba a 83-as úton ami egészen Pápáig kanyarog. Innen irány a 832-es Csót, Pápateszér érintésével aztán a legendás 82-es szerpentinjén lecsorgunk a Cseszneki pihenőig, ahol el tudtok fogyasztani egy kis frissítőt. Elkészítjük a csapatfotót, a várral a háttérben, majd Zircen keresztül visszatérünk a Veszprém Aréna parkolójába.   A teljes útvonalat itt találhajátok.

Az útvonal hossza nagyjából 130Km amit két részletben fogunk teljesíteni, élvezve remélhetőleg kellemes napsütést. A csapat méretéből adódóan, nem lesz nagy tempó, ám kérünk mindenkit akinek a gépe nem tud egy nagyjából 100Km/órás tempót tartani, más hasonló rendzvényt keressen. (Ennek oka, hogy a csoportot nehéz összetartani egy, vagy több lényegesen lassabb motor miatt.) Feltétlen olvasd el ezt!

A részletes programmal hamarosan jelentkezünk!!!

Várunk mindenkit szeretettel a megadott helyen és időben!
Patrik-Csaba-Dani-Zoli

 

 

2 Comments

  1. Megyek!

  2. Polyák Tamás

    Beírtam, megyek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük